Het was mijn intentie om bij Anderlecht te blijven, maar dat kon blijkbaar niet

"Het was mijn intentie om bij Anderlecht te blijven, maar dat kon blijkbaar niet"

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 09:30vr 07-12-2018 om 09:30

RSC Anderlecht haalde afgelopen zomer Thomas Didillon in huis als nieuwe doelman, die het trouwens uitstekend doet. Even leek Matz Sels terug te keren, maar het kwam niet tot een deal met Newcastle. In Het Laatste Nieuws blikt het sluitstuk terug op de voorbije zomer.

Paars-wit wilde Sels graag terughalen na een geslaagde huurperiode, maar Newcastle legde de prijs te hoog, waardoor de Brusselaars afhaakten. De Rode Duivel trok dan maar naar Straatsburg, waar hij het naar zijn zin heeft.

"Dit is de perfecte keuze gebleken", aldus Sels. "Straatsburg is een aangename stad, heeft een fanatiek publiek - Thomas Meunier sprak me er na de match nog over aan - en een prima elftal. En bovenal: de Ligue 1 is een topcompetitie, hé. Week na week word ik beter. Ik groei stilaan naar mijn beste niveau toe."

Geen spijt
Toch had hij ook graag opnieuw voor Anderlecht gespeeld. "Ik heb geen spijt van hoe het allemaal gelopen is. Het wás mijn intentie om voort te doen bij Anderlecht, maar dat kon blijkbaar niet. Dan heb ik maar een oplossing gezocht, want bij Newcastle blijven was geen optie."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws