'Turkse topclub wil naast Emond nog een Standard-speler in huis halen'

'Turkse topclub wil naast Emond nog een Standard-speler in huis halen'

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 08:44vr 07-12-2018 om 08:44

Laatste update: vrijdag 7 december 2018 om 08:44vr 07-12-2018 om 08:44

Standard Luik speelt een zeer wisselvallig seizoen. Tegen de grote clubs presteren de Rouches vaak zeer goed, terwijl het tegen de mindere goden morst met de punten. Toch spelen verschillende spelers zich in de kijker.

Zo raakte eerder al bekend dat Renaud Emond op de interesse van Galatasaray kan rekenen. Naast de goaltjesdief mikt de Turkse topclub op nog een tweede speler van Standard, dat schrijft La Dernière Heure.

Het Waalse dagblad weet dat Galatasaray haar zinnen gezet heeft op Christian Luyindama. De scouts van de Turkse landskampioen zagen de Congolese verdediger aan het werk tegen Sevilla FC en zij waren onder de indruk.

Vorig seizoen was Luyindama één van de revelaties, terwijl hij dit seizoen te veel ups en downs kent. Toch kan de bonkige verdediger binnenkort een transfer versieren. De Congolees moet de Rouches circa zes miljoen euro opbrengen.

Plaats een reactie

mapolean +1065
vrijdag 7 december 2018 om 08:51
Ik schrijf deze reactie bij dit artikel, maar eigenlijk kan ik het haast schrijven bij elk artikel op VP van de laatste dagen (en de komende weken). We zijn pas begin december en deze site staat vol met mogelijke tranfergeruchten. Jammer. Doodjammer!!! Die spelers worden verondersteld om zich nu in een plooi te werken voor hun club. Beslissingen worden nog niet direct verwacht in het kampioenschap, maar om de kansen op de titel, op POI of op handhaving gaaf te houden moet iedereen nu gefocust zijn op de komende matchen. Maar wat blijkt... Makelaars zijn al aan het leuren met hun spelers... 2 goede baltoetsen op een of ander Europees veld, en hopla... daar zou zogezegd een aangetrouwde neef van een ex-terreinverzorger van een buitenlandse middenmoter interesse tonen om de speler in kwestie aan te trekken (en direct weer door te verhuren aan een schimmige ploeg in Verwegistan)... Ik word er ziek van!!!
Vind ik leuk
vrijdag 7 december 2018 om 09:10
Als ge Luyindama laat vertrekken moet ge toch een goeie vervanger halen! Kosanovic is de enige reserve die ge nog hebt...
Vind ik leuk
Dan4red +1030
vrijdag 7 december 2018 om 09:26
Zoals hij dit seizoen speelt, sta ik er stom van dat hij een transfert kan versieren...is verantwoordelijk voor 40% van de tegendoelpunten
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws