Treden Bayat en Veljkovic toe tot makelaarsbond? Niemand uitsluiten, maar ...

Treden Bayat en Veljkovic toe tot makelaarsbond? "Niemand uitsluiten, maar ..."

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 08:29vr 07-12-2018 om 08:29

Verschillende spelersmakelaars richtten een eigen bond op. Het overkoepelende orgaan wil in de toekomst het hele transfersysteem transparant maken. Bovendien zal transfers doen in ons land onmogelijk zijn indien men geen deel uitmaakt van de nieuwe federatie.

Nenad Petrovic is de CEO van het BFFA. De Serviër sluit niet uit dat de spilfiguren Dejan Veljkovic en Mogi Bayat in de toekomst nog makelaarsactiviteiten zullen uitoefenen. "We sluiten niemand uit. Iedereen is onschuldig tot het tegendeel bewezen is", opent hij in Het Nieuwsblad.

Toch is Petrovic voorzichtig na het voetbalschandaal. "Maar het zou niet slim zijn om de deur open te zetten voor Mogi Bayat en Dejan Veljkovic die elk bijna twee maanden in de gevangenis zaten."

Zaak-Henrotay
Ondervoorzitter van het BFFA is Christophe Henrotay, die zelf momenteel verwikkeld zit in een juridische zaak. “Maar dat is meer een conflict tussen twee makelaars die vroeger samenwerkten. Dat valt nooit honderd procent uit te sluiten”, aldus Petrovic.

Poll

Mogen zij nog terugkeren als makelaar in ons voetbal?

(169 stemmen)

Plaats een reactie

Toca +47343
vrijdag 7 december 2018 om 08:32
Allé, Corrupt en Corrupter hebben nu hun eigen corrupte bond :-)
Vind ik leuk
Ultron1891 +614
vrijdag 7 december 2018 om 11:25
Ik heb echt niets tegen Serviërs of welke nationaliteit dan ook maar komaan.... Je verliest een onoverzienlijk groot vertrouwen bij de bevolking door die makelaarsaffaire waarin de meest opvallende der protagonisten een Serviër is en nu gaat men een organisatie oprichten om alles transparanter te maken en deze wordt dan geleid door...een Serviër ???? Nogmaals ik ken deze man niet wil hem nie beschuldigen maar dit krijg je toch nooit verkocht???? Da’s alsof Donald Trump morgen CEO van Greenpeace zou worden...duhuh...echt... serieus?????
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws