‘Wesley bevestigt interesse van Arsenal, maar geeft Club Brugge goede hoop’

‘Wesley bevestigt interesse van Arsenal, maar geeft Club Brugge goede hoop’

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 07:31vr 07-12-2018 om 07:31

Wesley Moraes is zeer gegeerd, zoveel is duidelijk. Zo wil onder meer Arsenal FC de aanvaller van Club Brugge in huis halen. De Braziliaan reageert in Het Nieuwsblad voor het eerst zelf op al die interesse.

Afgelopen zomer kon Blauw-Zwart zijn sterkhouder nog houden, maar lang lijkt Wesley niet meer houdbaar. "Het was niet simpel om een bod van een club als Lazio te weigeren, maar ik wist dat het beter was voor mij. Ik hou van Club Brugge en kreeg hier de kans me te ontwikkelen", aldus de spits.

Nu komt dus Arsenal op de proppen. De Engelse topclub zou circa vijftien miljoen euro veil hebben voor Wesley. Toch rekent de targetman erop dat hij het seizoen uitdoet bij Club Brugge. "Normaal gezien blijf ik tot in juni, maar we moeten afwachten. Ik blijf hier zolang ik kan."

Steun van coach
Trainer Ivan Leko strooide op de persconferentie al met lof voor de Braziliaan. "Ik geloof absoluut dat hij het niveau aankan. Hij is niet alleen een talent, hij is ook iemand die elke dag hard werkt en mentaliteit toont. Puur op basis van talent is hij in mijn trainerscarrière de beste die ik al heb gecoacht."

Poll

Zal Wesley het seizoen uitdoen bij Club Brugge

(308 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws