Frustratie bij Lokeren na bekeruitschakeling: “Ik word er helemaal zot van”

Frustratie bij Lokeren na bekeruitschakeling: “Ik word er helemaal zot van”

Gepubliceerd: donderdag 6 december 2018 om 20:39do 06-12-2018 om 20:39

Laatste update: donderdag 6 december 2018 om 20:39do 06-12-2018 om 20:39

KV Mechelen gaat naar de kwartfinale van de Croky Cup ten koste van Sporting Lokeren. Doelman Ortwin De Wolf was zeer gefrustreerd na afloop tegenover Sporza.

De Wolf zit met zijn handen in het haar. "Ik weet niet meer wat ik moet zeggen. Van de week spelen we een goeie match tegen Gent en dan zakt dat vandaag weer volledig in. Je denkt dan dat je op de goeie weg bent en je daarop kunt voortbouwen.”

“Een paar dagen later stort dat weer volledig in”, vervolgt De Wolf. “En daar word ik helemaal zot van. Mechelen speelde wel een goeie match. Maar ik sta op onweer. Dat ik zelf een goeie match speelde, interesseert me niet. Je weet dat je tegen een kwalitatief sterk Mechelen en voor zo'n publiek meer dan 1 bal moet pakken. De eerste pak ik, de rest niet meer."

Mentaal gebroken
"Op het eind brak het mentaal. Daar hebben we het dit seizoen heel moeilijk mee. Als we een tegendoelpunt krijgen, hebben we het enorm moeilijk om er weer bovenop te komen. Dit moeten we zo snel mogelijk vergeten en ons volledig op de competitie richten”, aldus De Wolf.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws