Real Madrid haalt uit en plaatst zich voor achtste finales van Copa Del Rey

06-12-2018 18:38

Real Madrid heeft zich donderdag fluitend geplaatst voor de achtste finales van de Copa Del Rey. Melilla, een ploeg uit de Seguna División B, was duidelijk een maatje te klein: 6-1. De eerste wedstrijd eindigde al in 0-4.

Real besliste de wedstrijd in zes minuten tijd. Pas na een half uur spelen kwam De Koninklijke door uitblinker Marco Asensio op voorsprong. De Spanjaard werd op weg naar het Melilla-doel geen strobreed in de weg gelegd en kon simpel binnenschuiven: 1-0. Twee minuten later was het opnieuw raak. Asensio stond vogelvrij in het strafschopgebied en drukte af na een assist van toptalent Vinícius Junior. Drie minuten later besliste Javier Sánchez de wedstrijd.

De wedstrijd was allang niet spannend meer, wat Real de gelegenheid gaf om het wat rustiger aan te doen. Vlak na rust maakte Isco er 4-0 van, waarna er lange tijd weinig gebeurde.

Na de 5-0 van Vinícius een kwartier voor tijd, maakte Yacine Qasmi vanaf de penaltystip de eretreffer voor Melilla. Een paar minuten tijd bepaalde Isco de eindstand op 6-1. Komende zondag wacht een uitduel met Huesca in de Primera Division.