'Genk zoekt toch nog versterking en vindt concurrent voor Trossard in Duitsland'

'Genk zoekt toch nog versterking en vindt concurrent voor Trossard in Duitsland'

Gepubliceerd: donderdag 6 december 2018 om 15:18do 06-12-2018 om 15:18

KRC Genk is bezig aan een bijzonder goed seizoen. Dat zorgt voor buitenlandse interesse van een pak sterkhouders. De Limburgers hebben echter geen zin om sterkhouders te laten vertrekken. Het wil de ploeg echter wél versterken.

Eén speler wordt al genoemd als mogelijke versterking voor de Limburgers. Ligablogger meldt dat Kenny Prince Redondo die speler zou zijn. De flankspeler werd eerder al gelinkt aan Genk, maar nu zou de leider in onze competitie toch een poging wagen om hem naar België te halen.

De Duitser met Spaanse roots speelt momenteel voor de tweedeklasser Union Berlin, waar hij amper aan de bak komt. Hij mocht maar negen keer spelen (waarvan vier wedstrijden als invaller). Bij de Duitse club heeft hij een aflopend contract. Daar hoopt Genk van te kunnen profiteren door hem deze winter voor een bijzonder lage som over te nemen.

Bij Genk zal Redondo de concurrentie moeten aangaan met Leandro Trossard, die aan zijn laatste seizoen bij Genk bezig lijkt. Ook Joseph Paintsil, Edon Zhegrova en Dieumerci Ndongala kunnen op de flank spelen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws