Mourinho: Ik kan bepaalde dingen niet van deze jongens verwachten

Mourinho: "Ik kan bepaalde dingen niet van deze jongens verwachten"

Gepubliceerd: donderdag 6 december 2018 om 09:51do 06-12-2018 om 09:51

José Mourinho voelt zich niet onder vuur genomen omdat Manchester United al vier wedstrijden op rij niet heeft weten te winnen in de Premier League. Woensdag kwamen The Red Devils niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Arsenal. 

"Nee, ik voel me totaal niet onder vuur genomen", zegt Mourinho in Engelse media. "Het voelt dat als we tegen een topteam spelen, alles meezit bij ze. We schieten onszelf in de voet tegen zulke teams. We begonnen erg goed, maar in de tweede helft probeerde Arsenal de wedstrijd te vertragen en hier en daar een blessure te veroorzaken."

"Ze wilden de intensiteit van de wedstrijd verlagen. Daarna maakten we 2-1, maar toch werd het 2-2. De realiteit is dat we de afgelopen vier wedstrijden niet verloren hebben, maar op Young Boys (1-0 in blessuretijd, red.) na slechte resultaten hebben geboekt. De drie remises waren slecht en daarvoor verloren we van Manchester City, maar daar verliest iedereen van."

"We hebben zelf vier keer gescoord, maar het eindigt in 2-2... Zoals altijd maakten we fouten, en daar betaalden we weer de prijs voor. Arsenal werd alleen gevaarlijk als wij de bal verloren. Maar zelfs op onze eigen bank voelde je een beetje paniek als de bal richting onze verdediging ging. Hoe ik dat op kan lossen? Daar kan ik geen antwoord op geven, want ik ben de manager van deze ploeg. Ik kan bepaalde dingen niet van deze jongens verwachten, meer kan ik niet zeggen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws