Ik denk niet dat er een kans is dat ik al eerder vertrek naar Real Madrid

"Ik denk niet dat er een kans is dat ik al eerder vertrek naar Real Madrid"

Gepubliceerd: donderdag 6 december 2018 om 09:01do 06-12-2018 om 09:01

De Braziliaan Rodrygo vertrekt niet komende winter al naar Real Madrid. De zeventienjarige aanvaller van Santos maakt volgens de afspraken in de zomer de overstap naar De Koninklijke. Vanwege de tegenvallende resultaten van Real zou de club hem mogelijk al eerder willen halen.

Rodrygo verwijst dat gerucht naar het rijk der fabelen. "Ik denk niet dat er een kans is dat ik al eerder vertrek naar Real Madrid", zegt Rodrygo tegen Gazeta Esportiva. "De afspraak is dat ik in juli ga. Dat is een afspraak tussen Santos en Real Madrid." Santos en Real bereikten in een eerder stadium een akkoord over een transferbedrag van 45 miljoen euro. Rodrygo mocht het seizoen afmaken bij Santos.

Rodrygo weet niet of hij in een ander klimaat terecht komt bij Real. "Het zal misschien anders zijn, maar dat weet ik pas als ik er ben. Ik denk daar nu nog niet veel aan en focus me op waar ik mee bezig ben. Ik wil nu m'n best doen voor Santos."

Dat Real slecht aan het seizoen is begonnen, zegt Rodrygo niet veel. "Real Madrid is drie jaar lang niet goed gestart, maar heeft drie keer op rij de Champions League gewonnen. Je kunt niet twijfelen aan Real Madrid."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws