Nieuwe blessure voor Genk? 'Verdediger gespot op krukken'

Nieuwe blessure voor Genk? 'Verdediger gespot op krukken'

Gepubliceerd: donderdag 6 december 2018 om 07:32do 06-12-2018 om 07:32

KRC Genk mag zich opmaken voor de kwartfinales van de Croky Cup. Daarvoor mag het Sébastien Dewaest bedanken, die scoorde tegen zijn ex-ploeg. Toch kwam hij niet ongeschonden uit de partij.

De verdediger werd na de partij gespot op krukken. "In het slot van de match ben ik slecht neergekomen op mijn linkerenkel", legt Dewaest uit bij Het Laatste Nieuws. "Die is een beetje verzwikt, maar ik hoop toch klaar te zijn voor zaterdag."

Voor Dewaest was het alvast een vreemde terugkeer naar Charleroi. De voormalige publiekslieveling werd uitgefloten door de fans van Charleroi en kon scoren tegen zijn ex-club. "En, ja, ik heb mijn doelpunt gevierd."

"Toen ik voor de eerste keer scoorde tegen Charleroi deed ik dat niet. Daar is tijd overheen gegaan en ondertussen voel ik me helemaal thuis bij Genk. Bovendien: als je ziet dat er 1.200 fans ons midden in de week tot hier hebben gevolgd, zou het niet gepast zijn geweest je vreugde in te tomen. Het is ook dankzij hen dat we de energie kunnen opbrengen om op drie fronten voluit te gaan", geeft hij aan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws