Hazard: De manier waarop Sarri speelt, zo denk ik ook over voetbal

Hazard: "De manier waarop Sarri speelt, zo denk ik ook over voetbal"

Gepubliceerd: woensdag 5 december 2018 om 15:47wo 05-12-2018 om 15:47

Laatste update: woensdag 5 december 2018 om 15:55wo 05-12-2018 om 15:55

Hoewel Eden Hazard komende zomer meer dan ooit op weg lijkt naar Real Madrid, zal de Rode Duivel altijd verbonden blijven met Chelsea FC. De technicus veroverde er (tot op heden) zijn grootste trofeeën. 

Hazard is dan ook een clubicoon op Stamford Bridge. Dat geeft hem op zijn beurt meer verantwoordelijkheidszin. "Sinds een jaar of vijf, zes, voel ik me een leider op het veld. Ik ben kapitein bij de Rode Duivels, maar eigenlijk praat ik niet zoveel. Ik hoop echter dat ik op het veld de juiste weg toon om te winnen", legt hij bij Football Daily de link met de nationale ploeg. 

Is de volgende stap dan niet om ook bij The Blues aanvoerder te worden? "Natuurlijk, ik zou daar geen 'nee' tegen zeggen. Al vind ik dat er andere spelers zijn die het meer verdienen om aanvoerder te zijn dan ik. Dan bedoel ik buiten het voetbal. Op het veld zal ik er altijd alles aan doen om de fans gelukkig te maken en om een voorbeeld te zijn. Dus ja, als ik kapitein kan zijn, zou dat me gelukkig maken", is Hazard duidelijk.

In zijn sas
Alle geruchten rond Real ten spijt heeft onze landgenoot het eigenlijk erg naar zijn zin bij Chelsea, meer dan de voorbije seizoenen. Daar zit de offensieve spelwijze van Maurizio Sarri voor veel tussen. "De manier waarop hij speelt, zo denk ik ook over voetbal", beaamt Hazard. "Ik wil een aanvallende speler zijn en daarom moeten we altijd de bal hebben. Hoe meer we de bal raken, hoe vaker we kunnen scoren, dat is toch simpel?"

Poll

Vind jij Hazard de juiste aanvoerder voor de Rode Duivels?

(51 stemmen)

Plaats een reactie

VeeDeeVee +18539
woensdag 5 december 2018 om 16:17
Dat wel, maar ga toch maar naar Real. Met Chelsea gaat ie geen prijzen pakken.
Vind ik leuk
woensdag 5 december 2018 om 16:18
en op V24 staat dat hij in de zomer naar Real gaat voor 100milj, lijkt mij wel héél veel, voor speler die zijn laatste contract jaar ingaat!! ps: als je hier alles gelooft, dan zijn we rijp voor stichting (ghislain) :-p
Vind ik leuk
Vlad +3728
woensdag 5 december 2018 om 18:02
Mss neemt Eden Sarri mee naar Real...
Vind ik leuk
Smuuw +1274
woensdag 5 december 2018 om 18:38
Tiens hetzelfde bericht als in september 😂😂😂
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws