Boyata geeft Celtic-supporters hoop met opvallende foto op sociale media

Boyata geeft Celtic-supporters hoop met opvallende foto op sociale media

Gepubliceerd: woensdag 5 december 2018 om 15:29wo 05-12-2018 om 15:29

Laatste update: woensdag 5 december 2018 om 15:36wo 05-12-2018 om 15:36

Een vertrek van Dedryck Boyata bij Celtic FC lijkt dan toch geen zekerheid te zijn. De verdediger loopt komende zomer uit zijn contract in Glasgow, waardoor de speculaties over een winterse verhuis de kop opsteken. Het kan ook anders lopen. 

Via zijn Instagram-account gaf Boyata alvast een hint, althans dat claimen sommige Celtic-supporters. Op een filmpje dat hij online gooide, valt duidelijk te zien hoe de Rode Duivel in een kantoor zit met enkele contractpapieren voor zijn neus. De Brusselaar plaatste er ook een symbooltje bij van pen en papier. Is er een nieuwe verbintenis op komst tussen beide partijen?

Daar hoopt men bij de Schotse recordkampioen alvast wel op. Boyata presteerde de voorbije jaren immers uitstekend voor The Bhoys. Sinds medio 2015 staat onze landgenoot er onder contract. In de jaren erna veroverde Celtic telkens de landstitel, plus nog eens twee keer de nationale beker. Daar had Boyata een belangrijk aandeel in, verdedigend én aanvallend, want hij trof al vijftien keer raak voor zijn werkgever.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat kan Boyata best doen?

(56 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws