In de zomer van 2019 is het dan eindelijk zover: 'Hazard en Real hebben akkoord'

In de zomer van 2019 is het dan eindelijk zover: 'Hazard en Real hebben akkoord'

Gepubliceerd: woensdag 5 december 2018 om 15:12wo 05-12-2018 om 15:12

Al jaren doet het gerucht de ronde, maar komende zomer zou het dan eindelijk zover zijn: Eden Hazard trekt het shirt van Real Madrid aan. De Rode Duivel zou al een persoonlijk akkoord gevonden hebben met de hoofdstedelingen.

Volgens AS zijn Hazard en de Koninklijke er helemaal uit over een contract dat begint vanaf medio 2019. Hoe lang die verbintenis zou lopen en welk salaris onze landgenoot zou ontvangen, is voorlopig niet bekend. Hazard heeft bij Chelsea FC nog een contract tot de zomer van 2020. Komende zomermaanden zullen The Blues dus iets moeten ondernemen.

Aangezien Hazard zijn zinnen gezet heeft op een transfer naar Madrid, zullen de Engelsen en de Spanjaarden om de tafel gaan zitten. De transfersom kan echter nog voor een kink in de kabel zorgen. Chelsea verlangt nog steeds 170 miljoen euro voor haar sterspeler. Dat bedrag is zelfs voor Real geen pretje. De Spaanse grootmacht ziet daarom een oplossing in Mateo Kovacic. Die voetbalt momenteel op huurbasis voor Chelsea en zou de kostprijs van Hazard kunnen drukken.

Poll

Hoort Hazard thuis bij Real Madrid?

(342 stemmen)

Plaats een reactie

camargue +5264
woensdag 5 december 2018 om 16:58
is Chelsea niet geïntresseerd in Musona? De prijs kunnen we snel overeenkomen :D
Vind ik leuk
woensdag 5 december 2018 om 17:30
al ben ik geen fan van real integedeel.
Voor mij is dat toch goed nieuws de 5de speler ter wereld verdient het toch om champions league te spelen en niet ''spelen'' tegen clubs net als fc vidi bate borisov en aek athene
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws