UPDATE: 'Naam van geïnteresseerde Duitse club in JPL-revelatie is bekend'

UPDATE: 'Naam van geïnteresseerde Duitse club in JPL-revelatie is bekend'

06-12-2018 08:47 Laatste update: 08:47
10

Bij STVV is de jonge Takehiro Tomiyasu dit seizoen een echte revelatie. De Japanse verdediger is gegeerd, maar de investeerders van STVV willen een torenhoog bedrag zien. Een Duits bod werd dan ook afgewezen.

Momenteel is de grootste uitgaande transfer ooit bij STVV Dakonam Djene, voor 'maar' 2,5 miljoen euro. Volgens Sport/Voetbalmagazine moet Tomiyasu echter tien miljoen euro kosten. De Japanners oordelen dat Tomiyasu minstens zoveel waard is als Bubacarr Sanneh, die Anderlecht voor acht miljoen euro heeft binnengehaald.

Een bod van zes miljoen euro van een Duitse subtopper werd al geweigerd. STVV is sowieso niet van plan om hem al tijdens de winterstop van de hand te doen. Als STVV vasthoudt aan zijn vraagprijs lijken de Belgische topclubs kansloos om Tomiyasu aan te trekken.

Update 06/12 8.47: Intussen is ook geweten welke Duitse club interesse toont in de verdediger. Zo meldt Het Laatste Nieuws dat het Werder Bremen was dat aan de Japanner dacht. Of de Duitse club ook van plan is om het bod te verhogen, is nog niet geweten.