Antwerp is gewaarschuwd: Bölöni straalt uit dat hij boven de wet staat

Antwerp is gewaarschuwd: "Bölöni straalt uit dat hij boven de wet staat"

Gepubliceerd: woensdag 5 december 2018 om 10:30wo 05-12-2018 om 10:30

Antwerp leed afgelopen weekend een zure nederlaag: 1-3 tegen STVV. Wim De Coninck zag duidelijk een opgenaaid Antwerp aan het werk.

In Sport/Voetbalmagazine laat hij zich negatief uit over zijn ex-club. "Sinan Bolat werd deze keer de antiheld door een dwaze reactie die ook de uitsluiting had kunnen betekenen, maar nadien mochten Kamada en Bezus van de VAR en scheidsrechter Bert Put straffeloos meerdere malen onder de zoden worden gestopt. Gelukkig toonde STVV veel rust en maturiteit, veel meer dan het door Bölöni opgedraaide elftal."

De Coninck hoopt dat Antwerp de controle niet verliest. "Het soms overdreven enthousiasme, de vechtlust en het bekvechten met de scheidsrechter zijn al vele malen goed uitgevallen, maar dit elftal moet opletten dat het zichzelf niet in de voet schiet door te veel met randzaken bezig te zijn. Het is niet omdat hun coach uitstraalt dat hij boven de wet staat, dat zij dat moeten overnemen."

Plaats een reactie

woensdag 5 december 2018 om 10:55
Allei, wa zegde gij noa...
(Of zoiets)
Vind ik leuk
Don John +183
woensdag 5 december 2018 om 10:58
Afspraakjes gemaakt jongens analisten : het is Antwerp bashen tijd....
Ik heb zondag Kums bezig gezien, die heeft zowat naar alles getrapt wat bewoog... Brys heeft na de wedstrijd meer kritiek gegeven op de leiding en VAR dan Boloni heeft gedaan (ik kan Brys wel begrijpen) maar de regels zijn er voor iedereen... maar enkel Antwerp krijgt kritiek, straffer sommige analisten roepen op om tegen Antwerp te ageren (Wynants)....
Vind ik leuk
woensdag 5 december 2018 om 11:06
Wim met alle respect maar wat sommige analisten de laatste tijd over Antwerp en zijn coach zeggen en schrijven is er ook vaak over. Dat Antwerp een ploeg is die er stevig tegenaan gaat zal ik niet tegenspreken, maar het is niet omdat een enkeling een rode kaart verdient dat men een hetze tegen de ploeg of de trainer moet starten. In Spanje speelt Atletico Madrid al jaren zo zonder geweeklaag van de media. Tijdens de laatste wedstrijd tegen St.Truiden waren Bolat en Bolingi, terecht trouwens, het mikpunt van jullie commentaar. Van de smerige fout op Govea (die minstens 6 weken out is) of de penaltyfout van De Norre op Mbokani, werd amper melding gemaakt. Zoals zo vaak hebben jullie analisten je vriendjes en is een onpartijdige verslaggeving bijna een rariteit geworden. Zo is Extra Time eerder een Beerschot onderonsje geworden van analisten en gasten met een mauve-wit verleden, in die mate dat vele Antwerpfans het gewoonweg niet meer bekijken. Een beetje objectiviteit zou toch mogen of liever moeten....
Vind ik leuk
woensdag 5 december 2018 om 13:44
Het is zelfs zo degoutant dat zelfs de Beerschot Wilrijk supporters niet meer kijken
Vind ik leuk
Strider +154
woensdag 5 december 2018 om 11:52
Wim De Conick, tja. Kan het nog altijd niet verkroppen dat hij op Antwerp nooit aanvaard is geweest, herinnering dat had misschien te maken met zijn onkunde als keeper.
Vind ik leuk
Lupo +585
woensdag 5 december 2018 om 12:44
als Wim het zegt en wat denkt Camps erover ?
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws