Hoop voor Standard: 'Bod van Sevilla geweigerd, voorkeur gaat naar Rouches'

Hoop voor Standard: 'Bod van Sevilla geweigerd, voorkeur gaat naar Rouches'

Gepubliceerd: woensdag 19 december 2018 om 08:14wo 19-12-2018 om 08:14

Razvan Marin werd in eigen land verkozen tot de beste speler van Roemenië. De Standard-middenvelder reageerde nadien op zijn trofee, maar sprak zich ook uit over een mogelijke nieuwe ploegmaat op Sclessin.

Net als verschillende media merkte ook Marin de interesse in Ianis Hagi op. De middenvelder van de Rouches geeft toe dat zijn komst zeer welkom zou zijn. "Ik zou hem graag naast me hebben", citeerde Het Laatste Nieuws.

Meer nog: Marin deed voor hem zelfs een goed woordje bij het bestuur van Standard. "Toen de clubleiding me afgelopen zomer mijn mening vroeg, heb ik alles gezegd wat ik wist", gaat hij verder.

Hagi werd eerder al gelinkt aan Standard. Door deze woorden van Marin wordt die interesse bevestigd. Toch valt nog af te wachten of de Rouches deze winter effectief een poging zullen wagen bij de middenvelder van Viitorul.

Update 08/12, 11.05: Marin zou graag hebben dat Hagi naar Luik komt, maar voorlopig onderneemt het bestuur van de Rouches nog geen stappen. Volgens Mundo Deportivo doet Sevilla dat wel. De club uit Andalusië zou een bod van drie miljoen euro hebben neergelegd bij FC Viitorul.

Update 19/12, 08.30: Digisport weet dat de Roemenen het bod van Sevilla hebben afgewezen. Vader én ex-speler Gheorhe Hagi zou zijn zoon maar wat graag eerst naar Standard zien trekken. Een tussenstap in Luik wordt gezien als de ideale plaats om te groeien.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws