'Dreun in Milaan: spectaculaire Ibrahimovic-rentree valt in het water'

'Dreun in Milaan: spectaculaire Ibrahimovic-rentree valt in het water'

Gepubliceerd: woensdag 5 december 2018 om 08:24wo 05-12-2018 om 08:24

De rentree van Zlatan Ibrahimovic bij AC Milan lijkt in het water te zijn gevallen. Sport Italia meldt dat er op het allerlaatste moment een kink in de kabel is gekomen. Ibrahimovic, zijn zaakwaarnemer Mino Raiola en de Serie A-grootmacht hebben geen akkoord weten te bereiken. 

Al wekenlang gaat in Italië het verhaal dat Ibrahimovic (37) z'n zinnen heeft gezet op een terugkeer naar Milaan. AC Milan had al een akkoord bereikt met LA Galaxy over de komst van de goalgetter; nu was het voor Raiola en de Rossoneri nog een kwestie van financiële details bespreken.

Blijkbaar is het op dat vlak misgelopen. Sport Italia meldt dat er dinsdagavond een kink in de kabel is gekomen. Details over de mislukte deal heeft het Italiaanse medium niet. Er zjn 'serieuze problemen' ontstaan, zo valt er te lezen - en daarom is de deal afgeblazen. 

Mogelijk hebben Raiola en Milan geen akkoord weten te bereiken over de duur van het contract van Ibrahimovic. Milan wilde naar verluidt niet verder gaan dan een verbintenis voor een half seizoen - om dáárna samen verder te kijken naar een eventueel vervolg. Raiola en zijn cliënt mikten op een langer contract. 

Plaats een reactie

woensdag 5 december 2018 om 08:43
ga naar arsenal
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws