Blessurezorgen bij Club Brugge: 'Jongeling krijgt eerste basisplaats van Leko'

Blessurezorgen bij Club Brugge: 'Jongeling krijgt eerste basisplaats van Leko'

Gepubliceerd: woensdag 5 december 2018 om 07:44wo 05-12-2018 om 07:44

Ivan Leko heeft blessurezorgen. Club Brugge beschikte al over amper fitte flankspelers, als klap op de vuurpijl vielen Emmanuel Dennis en Clinton Mata geblesseerd uit. Het wordt puzzelen in en tegen Waasland-Beveren.

Het Nieuwsblad weet dat zowel Dennis (hamstring) als Mata (adductoren) de wedstrijd van vrijdag aan zich voorbij moeten laten gaan. Zij verschenen deze week dan ook nog niet op het trainingsveld. Daardoor moet Leko serieus sleutelen aan zijn basisploeg.

Het dagblad schat de kans reëel in dat de jonge Cyril Ngonge zijn kans krijgt in de startelf van de Kroaat. Tegen Standard debuteerde de 18-jarige winger nog, komende vrijdag op de Freethiel mag hij het wellicht voor het eerst vanaf de aftrap proberen.

Overvolle ziekenboeg
De waslijst aan geblesseerden zorgen voor een nieuwe kans voor de jongeling. Naast Dennis en Mata liggen ook Krépin Diatta, Thibault Vlietinck, Arnaut Danjuma en Dion Cools nog in de lappenmand.

Plaats een reactie

ROBSON +3864
woensdag 5 december 2018 om 08:52
De lijn doortrekken van tegen Standard waar hij behoorlijk inviel.doe dan op rechts maar fadiga want decarli is te plat.
[Reactie gewijzigd op woensdag 5 december 2018 om 08:53]
Vind ik leuk
VeeDeeVee +18539
woensdag 5 december 2018 om 16:51
Tegen WB moet je als Club zijnde nog steeds vlot kunnen winnen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws