'KV Oostende neemt nu al een besluit over transfervrije Tom De Sutter'

'KV Oostende neemt nu al een besluit over transfervrije Tom De Sutter'

Gepubliceerd: woensdag 5 december 2018 om 07:31wo 05-12-2018 om 07:31

Tom De Sutter maakt een goede beurt bij KV Oostende. De ex-Rode Duivel krijgt bij de Kustboys de kans om als transfervrije speler trainer Gert Verheyen te overtuigen. En dat lijkt aardig te lukken, aldus Het Laatste Nieuws.

Zo meldt het dagblad dat de 33-jarige ex-spits van Club Brugge en RSC Anderlecht maandagavond zijn opwachting maakte bij de beloften van KV Oostende. Daar deed De Sutter het naar verluidt uitstekend, waardoor hij al mag hopen op meer.

Verheyen was met nog enkele assistenten van de partij. Net als bestuur lijken zij nu al overtuigd te zijn van de ervaren spits. Alles wijst erop dat De Sutter zeer binnenkort een contract aangeboden krijgt in de Versluys Arena.

Aanvankelijk kreeg hij tot nieuwjaar de kans om zich te tonen, maar mogelijk legt KVO de targetman al vroeger dan voorzien vast. Ook omdat Richairo Zivkovic op weg is naar de Oekraïnse competitie. De Sutter zou aan de kust het scoringsprobleem moeten oplossen.

Poll

Kan De Sutter het nog waarmaken bij KVO?

(516 stemmen)

Plaats een reactie

woensdag 5 december 2018 om 08:45
Die kan echt niet meer mee op het hoogste niveau. Geraakte niet meer vooruit bij Lokeren ...
Vind ik leuk
Lodecol13 +3113
woensdag 5 december 2018 om 10:07
Zeg nooit ,nooit, ge weet ni wat een gemotiveerde de sutter nog kan teweeg brengen in een club als oostende ,met een goede trainer als verheyen
Vind ik leuk
Julien +1234
woensdag 5 december 2018 om 10:08
Bij Lokeren geraakt er voorlopig geen enkele speler vooruit.
Vind ik leuk
VeeDeeVee +18493
woensdag 5 december 2018 om 16:48
De laatste weken is er nochtans duidelijk beterschap merkbaar. Zet daar een vlotscorende spits en ze halen volgens mij nog voldoende punten. De Sutter was echt wel een drama bij Lokeren, ongeacht de rest van de kern. Lui en totaal niet zelfkritisch. Die teert nog steeds op zijn kortstondige opflakkering bij Cercle en Club, al was het daar ook gene vetten. Overschatte spits die bovendien versleten is.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws