Croky Cup: KAA Gent plaatst zich zonder problemen voor de kwartfinale

04-12-2018 22:37 Laatste update: 22:38
1

KAA Gent heeft zonder al te veel problemen van Beerschot Wilrijk gewonnen. Het werd 3-0 en zo gaat de ploeg van Jess Thorup naar de kwartfinale van de Croky Cup.

In de beginfase kreeg Yaremchuk meteen een grote kans. De Oekraïner stuitte echter van dichtbij op doelman Vanhamel. Na 18 minuten was het wel raak voor Yaremchuk. Vadis infiltreerde in de zestien van Beerschot Wilrijk en legde de bal af voor Yaremchuk die makkelijk kon binnenleggen.

Tien minuten voor rust werd een doelpunt van Beerschot Wilrijk afgekeurd. Na een hoekschop nam Hoffer de bal vol op de slof die in doel verdween. Er was echter al gefloten voor een fout op Souquet. In de slotminuten van de eerste helft maakte Rosted er met een geplaatst schot 2-0 van voor de thuisploeg.

Zo’n twintig minuten voor tijd kreeg Noubissi zijn tweede gele kaart en aldus een rode. Kort voor het einde maakte Chakvetadze de 3-0 eindstand en zo gaan de Buffalo's zonder problemen naar de kwartfinale van de Croky Cup.