Bayat versus Duchâtelet: ''Hij is overal gehaat of gepasseerd''

Bayat versus Duchâtelet: ''Hij is overal gehaat of gepasseerd''

Gepubliceerd: dinsdag 4 december 2018 om 15:55di 04-12-2018 om 15:55

Mehdi Bayat en Roland Duchâtelet liggen met elkaar in de clinch. Bayat, algemeen directeur van Charleroi, heeft fel gereageerd op uitspraken van de ex-voorzitter van Standard en Sint-Truiden.

Duchâtelet beschuldigde Anderlecht van matchfixing in het seizoen 2013/14 en liet zich ook uit over de rol van de Mogi Bayat, spilfiguur in 'Operatie Propere Handen', bij Charleroi. ''Mogi Bayat is een ambitieus en dynamisch man, maar hij moet durven zeggen dat Charleroi achter die façade een grote rol speelt.''

Mehdi Bayat nam het in Grand Debrief bij Proximus 11 op voor zijn neef. "Duchâtelet kan het niet verkroppen dat hij mislukt is in het voetbal. Het mooiste bewijs is dat hij overal gehaat of gepasseerd is. En hij was van eigenaar van Standard en STVV, dus hij weet hoe hij moet kibbelen...", haalt Bayat scherp uit.

Plaats een reactie

Ne Vesse +20
dinsdag 4 december 2018 om 17:08
De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.......
Vind ik leuk
Rebel +1772
dinsdag 4 december 2018 om 17:09
Duchâtelet, nog zo een bleiter,super dat STVV het nu zo goed doet zonder hem,stel dat ze kampioen moesten worden
Vind ik leuk
Roach +2535
dinsdag 4 december 2018 om 17:50
Duchâtelet is een topzakenman, maar hij kent naar mijn bescheiden mening weinig van het spelletje zelf of van wat er leeft in het voetbal. Alles draait om winst, waarom moet je anders zoveel ploegen hebben? Bij Standard heeft hij zich toch ook op een bepaald moment een goeie 20 miljoen uitbetaald? Zoiets doe je toch niet uit passie voor het voetbal?
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws