Milik valt in voor Mertens en redt Napoli op de valreep bij Atalanta

03-12-2018 23:08

Napoli heeft op bezoek bij Atalanta Bergamo een late zege geboekt. Spits Arek Milik hielp de ploeg uit Napels vijf minuten voor tijd aan de overwinning, nadat hij ingevallen was voor Dries Mertens.

In de wedstrijd tegen de nummer twee van de Serie A keek Atalanta al snel tegen een achterstand aan. Op aangeven van Lorenzo Insigne zette Fabian Ruiz de bezoekers uit Napels al in de tweede minuut op een voorsprong.

Atalanta was echter niet minder en wist na rust iets terug te doen. Duvan Zapata, die een verleden heeft bij Napoli, zorgde voor de 1-1.

Lange tijd leek Atalanta het hooggeklasseerde Napoli puntenverlies toe te brengen, maar vlak voor tijd gingen de bezoekers er toch met de overwinning vandoor. De ingevallen Milik tekende voor de 1-2. Door de overwinning staat Napoli drie punten voor op Inter. De achterstand op koploper Juventus bedraagt nog wel acht punten.