Mulder reageert streng: Ik vind dat een tikkeltje gemakkelijk van Preud'homme

Mulder reageert streng: "Ik vind dat een tikkeltje gemakkelijk van Preud'homme"

Gepubliceerd: maandag 3 december 2018 om 22:45ma 03-12-2018 om 22:45

Standard Luik werkt een bijzonder wisselvallig seizoen af. Midweeks pakte het nog uit met een stunt tegen Sevilla FC (1-0), maar op zondag was daarop Jan Breydel amper nog wat van te merken (3-0). Extra Time zoekt naar verklaringen.

"Intrigerend eraan is de trainer, die zegt dat het aan de inzet lag", opent Jan Mulder. "Ze waren maar 50 procent tegen Club Brugge en 150 tegen Sevilla. Hij is toch trainer en verantwoordelijk daarvoor?! Hij heeft hen dan blijkbaar niet zo goed op die wedstrijd voorbereid. Hij legt de schuld bij de spelers. Ik vind dat een tikje gemakkelijk", is de Nederlander streng.

Filip Joos is milder. "Ik begin te denken dat er een attitudeprobleem schuilt in die groep, maar dat dat voor een deel komt uit nostalgie naar vorig seizoen, dat gekke seizoen waarin alles plots lukte. Ik denk dat we Sa Pinto misschien ook wel te kort hebben gedaan. Hij heeft in ieder geval een soort sfeer gecreëerd."

"Nu, Preud'homme staat er normaal om bekend dat hij zo'n sfeer ook kan creëren. Het volstaat om te zien hoe hij bij Club terugkomt, hoe hij wordt gevierd door iedereen. Preud'homme is daar goed in. Waarom lukt dat nu dan niet meer met deze groep?", vraagt Joos zich openlijk af.

Poll

Krijgt Preud'homme het nog op de rails bij Standard?

(154 stemmen)

Plaats een reactie

Gimini +1019
dinsdag 4 december 2018 om 01:09
Blijf erbij, Sa Pinto ontslaan was een stommiteit. Hij heeft tenslotte standard vorig jaar terug op de rails gezet, de groep speelde met het "mes" tussen de tanden voor hem, dat mis ik nu met MPH . Als dank wordt je dan ontslagen....begrijpe wie kan.
Vind ik leuk
ROBSON +3775
dinsdag 4 december 2018 om 11:30
Het constante zal er bij Standard nooit zijn. Trouwens ik zag onder MPH ook al wedstrijden met het mes tussen de tanden. Standard gaat meespelen voor de hoofdvogel wees daar maar gerust in. Op papier hebben ze voor mij de beste ploeg.
Vind ik leuk
Boerken +7945
dinsdag 4 december 2018 om 06:45
Standard is een apart geval . En dat is niet perse negatief bedoeld
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws