Reviewcommissie roept Messoudi op het matje na kraker bij KV Mechelen

Reviewcommissie roept Messoudi op het matje na kraker bij KV Mechelen

Gepubliceerd: maandag 3 december 2018 om 22:26ma 03-12-2018 om 22:26

KFCO Beerschot-Wilrijk sprokkelde vrijdagavond een puntje bij KV Mechelen (1-1), maar die bemoedigende prestatie zou nog wel eens een staartje kunnen krijgen. Mohamed Messoudi ging namelijk zijn boekje te buiten.

De routinier moest op de bank beginnen bij de Ratten en kwam in de tweede helft als invaller het veld in. De middenvelder beging echter een zware overtreding, waarvoor hij door de scheidsrechter van dienst slechts een gele kaart kreeg. 

Daar denkt de Reviewcommissie anders over. Die heeft maandag beslist om Messoudi door te verwijzen naar het bondsparket. In Eerste Klasse B is de Reviewcommissie nog steeds actief, aangezien de VAR daar nog niet geïntroduceerd is. 

Plaats een reactie

dinsdag 4 december 2018 om 00:04
Allee , hier gaan we weer a.s. zaterdag een hoop gekwetsten en geschorsten en dan hebben ze snel nog iets gevonden om ons nog wat te verzwakken .
Ik krijg blijkbaar een déjà-vu met de beslissende wedstrijd vorig seizoen toen men ook van alles uit de hoge bondshoed heeft getoverd
Vind ik leuk
freejazz +2172
dinsdag 4 december 2018 om 10:40
Inderdaad, en zeker met in gedachte het Bolat-verhaal tegen STVV (minstens even erg), lijkt het erg op een '2 maten en 2 gewichten-story'.
Vind ik leuk
dinsdag 4 december 2018 om 10:47
Bedankt voor de welgemeende steun want ik had weer een storm van kritiek verwacht .👍
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws