BILD: 'Robben denkt aan terugkeer naar PSV of FC Groningen'

BILD: 'Robben denkt aan terugkeer naar PSV of FC Groningen'

Gepubliceerd: maandag 3 december 2018 om 12:29ma 03-12-2018 om 12:29

PSV en FC Groningen maken een goede kans op de komst van Arjen Robben. Dat meldt BILD maandag. De aanvaller (34) maakte zondag bekend dat hij aan het einde van het seizoen vertrekt bij Bayern München.

Robben staat voor een lastige keuze: kiest hij voor een terugkeer naar Nederland, een nieuw buitenlands avontuur óf zet hij een punt achter zijn loopbaan. De eerste optie ligt volgens BILD het meest voor de hand. De invloedrijke krant stelt dat Robben 'een terugkeer naar zijn Heimat in gedachten heeft'.

De opties: PSV en Groningen. Robben komt uit Bedum, doorliep de jeugdopleiding van Groningen en maakte eind 2000 zijn debuut in de hoofdmacht. Na twee volledige seizoenen maakte Robben de overstap naar PSV. Hij kwam vervolgens uit voor Chelsea, Real Madrid en Bayern München.

Robben schermt met meerdere aanbiedingen, maar heeft nog geen aanbod gekregen uit Nederland. "Ik kan alleen maar verliezen", zei Robben zondag tegen de NOS over een eventuele Eredivisie-rentree. "Als je goed speelt, is het normaal en als het minder gaat, kan ik het niet meer. Daar moet ik me dan op instellen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws