Aubameyang juicht voor uitvak, Spurs-fan gooit bananenschil en wordt gearresteerd

Aubameyang juicht voor uitvak, Spurs-fan gooit bananenschil en wordt gearresteerd

Gepubliceerd: maandag 3 december 2018 om 09:52ma 03-12-2018 om 09:52

De derbynederlaag tegen Arsenal van zondagmiddag gaat mogelijk nog een vervelend staartje krijgen voor Tottenham Hotspur. Eén van de Spurs-fans werd opgepakt omdat hij een bananenschil op het veld van het Emirates Stadium gooide.

Pierre-Emerick Aubameyang opende de score na tien minuten spelen vanaf de penaltystip. De spits uit Gabon ging vervolgens juichen voor het vak met meegereisde Tottenham-supporters en werd daarna bekogeld met meerdere projectielen, waaronder dus een bananenschil. De dader werd geïdentificeerd op basis van televisiebeelden en is meegenomen door de politie.

De FA heeft aangekondigd maatregelen te zullen nemen naar aanleiding van het incident. "Dit soort gedrag is volstrekt onacceptabel", wordt een woordvoerder van de Engelse voetbalbond geciteerd door The Guardian. "De supporter zal bestraft worden met een stadionverbod", kondigt de zegsman alvast aan. Mogelijk krijgt Tottenham Hotspur ook nog een sanctie in de vorm van een geldboete.

De derby van Noord-Londen is traditioneel heetgebakerd en ook zondag had de lokale politie handenvol werk. In totaal werden er zeven supporters, van beide clubs, gearresteerd.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws