'De status van Vormer is veranderd, hij is niet langer incontournabel'

'De status van Vormer is veranderd, hij is niet langer incontournabel'

Gepubliceerd: maandag 3 december 2018 om 08:48ma 03-12-2018 om 08:48

Club Brugge wist zondagmiddag met 3-0 te winnen van Standard. Er liepen heel wat uitblinkers rond bij de Bruggelingen. Voor Ruud Vormer was er een bijrol weggelegd. De Nederlander lijkt maar te blijven sukkelen met zijn vorm.

Vormer beleefde vorig seizoen een uitstekend jaar, maar heeft het dit seizoen een pak moeilijker. De middenvelder werd vijftien minuten voor tijd ook al naar de kant gehaald door Ivan Leko. Dat gebeurt niet vaak (lees: amper tot nooit) bij Club Brugge. Ook Vormer leek het niet meteen te begrijpen.

'Het statuut van Vormer in deze ploeg is niet meer hetzelfde. Niet langer incontournabel', schrijft Het Laatste Nieuws. 'Zichtbaar in de war stapte Vormer zondagmiddag een kwartier voor affluiten 'op commando' naar de zijlijn', aldus het dagblad.

De plekjes op het middenveld worden stilaan ook bijzonder duur bij Club Brugge. Mats Rits heeft een onverwacht goed seizoensbegin achter de rug en ook Marvelous Nakamba is terug. Daarnaast lijkt nu ook Sofyan Amrabat meer speelminuten te gaan krijgen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws