'Het zullen de meest intense Play-Offs ooit worden, een vijfstrijd voor de titel'

'Het zullen de meest intense Play-Offs ooit worden, een vijfstrijd voor de titel'

02-12-2018 06:59
2

Het belooft een spannend seizoenseinde te gaan worden. KRC Genk en Club Brugge zijn al zekere kanshebbers op de titel, maar volgens Vincent Mannaert zijn er nog een pak andere kanshebbers om die titel te pakken.

"Het zullen de meest intense Play-Offs ooit worden", geeft de manager van Club Brugge aan in Het Laatste Nieuws. "Wie weet zelfs een vijfstrijd voor de titel. Het beste Club zal er moeten staan. We gaan in Play-Off 1 20 à 22 punten moeten halen."

De grootste uitdager lijkt toch Genk te gaan worden. Dat verrast Mannaert niet. "Dat Genk het goed zou doen, was al snel duidelijk. Ze hebben nu ook een scorende spits. 't Is dezelfde als vorig seizoen, Samatta, maar zijn schoten vliegen er de jongste maanden wel blind in."

Maar er zijn nog meer kanshebbers. "Anderlecht is nog wat aan het zoeken, terwijl je bij Standard al kiemen ziet van wat ze kunnen. Alleen... - en dat zit er van oudsher in bij Standard - , soms zijn ze ijzersterk, zoals tegen ons en donderdag tegen Sevilla, maar dan glijden ze plots uit tegen pakweg Moeskroen. Nu, bij Michel weet je dat zijn ploeg meestal beter eindigt dan dat ze begint", aldus Mannaert.