Peeters mag vieren, Westerlo kan nog eens winnen in 1B

01-12-2018 18:45

In Eerste Klasse B heeft Westerlo nog eens van een zege mogen proeven. Het was in eigen huis te sterk voor Roeselare.

Westerlo had in deze periode nog niet gewonnen en was dus gebrand op een sterke prestatie. De troepen van Bob Peeters begonnen dan ook goed, maar halverwege de eerste helft zakte het tempo flink. Bij de rust stond het dan ook nog 0-0.

Na de pauze kon de thuisploeg dan toch het verschil maken. Centrumspits Sava Petrov kon van dichtbij binnenleggen. Westerlo was vertrokken en scoorde iets na het uur en tweede keer via Kurt Abrahams. Roeselare was niet meer in staat tot een slotoffensief en moet nog uitkijken. In het algemene klassement heeft het amper twee punten voorsprong op Tubeke, dat morgen in eigen huis tegen Union speelt.