Chaos bij KV Mechelen: Geen goal na bal over lijn , rood voor wisselspeler

Chaos bij KV Mechelen: Geen goal na bal over lijn , rood voor wisselspeler

Gepubliceerd: vrijdag 30 november 2018 om 22:00vr 30-11-2018 om 22:00

Bij KV Mechelen zijn ze absoluut niet tevreden met de scheidsrechter. Daar heeft een fase net voor het uur iets mee te maken. Malinwa leek gescoord te hebben, maar de scheidsrechter zag het niet.

Bij een 1-1 stand tegen Beerschot Wilrijk leek KV Mechelen op voorsprong te komen. Igor De Camargo kon een bal in doel tikken, die net over de lijn nog gekeerd werd. De scheidsrechter vond het geen doelpunt, al was in de herhaling te zien dat het doelpunt moest toegekend worden.

Op de bank van KV Mechelen sloegen de stoppen helemaal door. Er kwam een grote discussie, die uiteindelijk uitdraaide in een rode kaart voor bankzitter Laurent Lemoine. Ook Igor De Camargo kreeg geel na het opstootje.

Plaats een reactie

Intel +1474
vrijdag 30 november 2018 om 22:43
Goeie match . En die goal ja het was misschien net over de lijn maar ook wel heel moeilijk om te zien voor de ref .
Vind ik leuk
Geertkeano +454
vrijdag 30 november 2018 om 23:03
als ge dit als scheids en lijnrechter niet ziet is het tijd om te stoppen met vlaggen en scheids te zijn vanop 1km zag je da die bal over de lijn was
Vind ik leuk
Wimz3 +893
zaterdag 1 december 2018 om 08:18
Alles om Wilrijk naar eerste te krijgen
Vind ik leuk
zaterdag 1 december 2018 om 13:07
Dat zal dan zijn omdat we vorig seizoen bangelijk geflikt zijn tegen Cercle door de dwaze scheidsrechter in tweede instantie en in eerste instantie door de strafcommissie om uniek op zaterdagmorgen een extra vergadering houden om Maes te schorsen , maar dat vinden de Beerschothaters normaal .
Vind ik leuk
Obelgix +140
zaterdag 1 december 2018 om 21:36
Op de beelden die ik gezien heb op VRT, leek het me onmogelijk om vast te stellen of die bal, de doellijn helemaal overschreden had of niet. Dat de refs in realtime daar geen goal voor geven, lijkt me de evidentie zelve, ik snap gans die commotie niet goed, tenzij ingegeven door den drank en opgefokte agressie. In 1A werden andere arbitrale kemels geschoten, waar in de media veel minder aandacht aan werd geschonken. Maar ja, wie met het meest het hardst kan roepen in belgië, daar besteden de pers-pagegaaien dan ook de meeste aandacht aan.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws