Gent-verdediger klimt uit het dal: Focus mij enkel op volgende match

Gent-verdediger klimt uit het dal: "Focus mij enkel op volgende match"

29-11-2018 21:35
1

Dylann Bronn stond afgelopen weekend tegen Royal Antwerp FC opnieuw negentig minuten tussen de lijnen bij AA Gent. De verdediger werd door nieuwe coach Jess Thorup even verbannen naar de B-kern, maar lijkt nu helemaal terug.

Bronn speelde een sterke wedstrijd tegen de Great Old. "Dat is moeilijk om dat zelf te zeggen natuurlijk. Ik weet het niet, ik heb gewoon mijn best gedaan en de lijn van mijn match tegen Egypte (met de Tunesische nationale ploeg) proberen doortrekken. Het belangrijkste nu is in de ploeg te blijven en de ploeg te helpen", vertelde Bronn op de website van de Buffalo's.

Over zijn verbanning naar de B-kern bleef hij geheimzinning. "Dat ligt allemaal achter mij. Ik heb een moeilijk moment gehad maar alles geregeld en besproken met club en met alle belanghebbenden. Het belangrijkste is de ploeg en de resultaten. Ik focus mij enkel op de volgende matchen. We hebben daarover intern gesproken met de voorzitter en de staf. Het is geregeld nu en ik wil die zaken dus ook intern houden", besloot de verdediger.

Lees ook: Bronn drukt terug zijn stempel bij KAA Gent: 'Zoveel meer présence'