Thorup zet Gentse interviewer op zijn plaats: “Nee, dat heb ik niet gezegd”

Thorup zet Gentse interviewer op zijn plaats: “Nee, dat heb ik niet gezegd”

29-11-2018 17:28
1

Vrijdag brengt KAA Gent een bezoek aan Daknam. Als we puur en alleen naar het klassement kijken, moeten de Buffalo's tegen Lokeren simpel aan het langste eind trekken, maar dat wil Jess Thorup absoluut niet gezegd hebben.

Thorup gaf een interview aan het eigen mediakanaal van Gent. Daar blikte hij vooruit op het duel tegen Lokeren. "Ik kijk uit naar de derby. Dat is altijd bijzonder. Maar voor mij is het belangrijkste dat we opnieuw het niveau van wat we tegen Antwerp brachten opnieuw op de mat brengen. We speelden goed. Ook als je naar de statistieken kijkt, zie je dat wij de beste ploeg op het veld waren. Als we dat niveau in de volgende matchen opnieuw brengen, gaan we een paar keer winnen."

Daarna zei de reporter: "Als ik uw antwoord goed begrijp, zegt u: spelen zoals tegen Antwerp en we winnen simpel tegen Lokeren." De interpretatie van de interviewer was volgens de Deense coach niet correct. "Nee, dat heb ik niet gezegd. Wat ik hoop is dat we ons niveau van tegen Antwerp opnieuw halen. Als we dat doen, winnen we nog veel matchen. De match tegen Lokeren wordt niet alleen een derby. Het wordt ook een moeilijke match."