“Als ze mij vragen om Mechelen-voorzitter te worden, zou ik dat leuk vinden”

“Als ze mij vragen om Mechelen-voorzitter te worden, zou ik dat leuk vinden”

Gepubliceerd: woensdag 28 november 2018 om 10:14wo 28-11-2018 om 10:14

Laatste update: woensdag 28 november 2018 om 10:46wo 28-11-2018 om 10:46

Sportief gaat het weer goed bij KV Mechelen. Naast het veld gaat het iets minder. Toch blijft clubicoon Piet den Boer Malinwa meer dan een warm hart toedragen.

In 2003 hielp Den Boer Mechelen mee aan de redding. Nu klinkt zijn naam in de wandelgangen opnieuw om Mechelen aan een nieuwe doorstart te helpen. Nu Johan Timmermans weg is, zoekt Malinwa nog een nieuwe voorzitter. “Ik ving de speculaties ook al op”, stelt Den Boer in Sport/Voetbalmagazine.

Geen gemakkelijke functie
De Nederlander zegt niet 'neen' tegen de functie. "Nu, het voorzitterschap is geen gemakkelijke functie. Mochten ze het me vragen, zou ik het misschien wel leuk vinden."

Dieter Penninckx houdt momenteel Mechelen op de rails. "Dieter is een heel aardige en bekwame gast, een warm mens en zakelijk sterk. Hij is een man wiens hart bij de club ligt, net als zijn zoon is hij een diehardsupporter. Maar ik ga niks bepalen voor een ander. Dieter is nu aan zet. Ik ben sowieso altijd heel nieuwsgierig geweest naar bedrijfsleiding. Soms heb je dan wel eens de drang om te kijken naar de voetbalclubstructuur."

Poll

Zou Den Boer een goede voorzitter zijn voor KV Mechelen?

(211 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws