AU! Lukaku onder vuur: '92 miljoen baby's geboren sinds laatste thuisgoal'

AU! Lukaku onder vuur: '92 miljoen baby's geboren sinds laatste thuisgoal'

27-11-2018 16:39
5

Romelu Lukaku deelt mee in de malaise bij Manchester United. Lukaku heeft sinds 15 september niet meer gescoord voor United. Opvallend genoeg maakte hij alle vier zijn treffers op vreemde bodem. Voor zijn laatste thuisgoal moeten we al terug naar 31 maart. Er is veel gebeurd sinds hij de netten lieten trillen op Old Trafford.

Lukaku krijgt steeds meer kritiek te slikken en ook de media vuren de druk op. The Sun doet dat door een lijstje samen te stellen van gebeurtenissen die allemaal plaats hebben gevonden sinds 'Big Rom' voor het laatst wist te scoren voor eigen publiek.

The Sun neemt Lukaku op de hak door te berekenen dat er sindsdien circa 92 miljoen baby's ter wereld zijn gekomen. In de afgelopen acht maanden vond ook het complete Formule 1-seizoen plaats, terwijl er in het Verenigd Koninkrijk liefst 14 ministers vertrokken vanwege de Brexit. Golfer Tiger Woods won dan na vijf jaar weer eens een groot tornooi op de PGA Tour.

Ondertussen mocht Kylian Mbappé zelfs liefst vier trofeeën in ontvangst nemen. Het Franse wonderkind won met Paris Saint-Germain de treble in Frankrijk, waarna hij uiteraard met Frankrijk de wereldtitel veroverde. In Rusland kreeg Mbappé ook de award voor 'Beste Talent' uitgereikt. Lukaku bleef al die tijd met lege handen staan.

Copyright: The Sun