Mourinho eist thuisoverwinning: Als je te veel druk voelt, blijf dan thuis

Mourinho eist thuisoverwinning: "Als je te veel druk voelt, blijf dan thuis"

Gepubliceerd: dinsdag 27 november 2018 om 09:00di 27-11-2018 om 09:00

José Mourinho vindt dat spelers die het als een last ervaren om op Old Trafford te spelen beter thuis kunnen blijven. De trainer van Manchester United kan niet begrijpen hoe zijn ploeg dit seizoen nog maar drie thuiswedstrijden wist te winnen.

Dinsdag speelt United voor de Champions League in eigen huis tegen Young Boys uit Bern. "Als je mij vraagt of ik deze wedstrijd het liefst thuis speel of opnieuw in Bern, dan kies ik meteen voor een thuiswedstrijd", zegt Mourinho op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd. "Ik speel altijd liever thuis. Als je te veel druk voelt, blijf dan thuis. En met thuis bedoel ik achter de tv. Zelf voel ik absoluut geen extra druk op Old Trafford."

Op dezelfde persconferentie meldt Luke Shaw dat het spelen onder Mourinho soms een moeilijke opgave is voor spelers van United. "Je hebt een dikke huid nodig om onder deze manager te kunnen spelen", lacht de linksback. "Dat is duidelijk. Wij moeten gewoon accepteren wat er gezegd wordt. We moeten vechten voor het team, voor de manager, voor de fans en voor de club."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws