'Doorbraak voor Neymar: PSG stemt in met vertrek, Barça opent onderhandelingen'

'Doorbraak voor Neymar: PSG stemt in met vertrek, Barça opent onderhandelingen'

27-11-2018 09:32
2

Neymar mag aan het einde van het seizoen voor tweehonderd miljoen euro vertrekken bij Paris Saint-Germain. Dat heeft het kamp van de Braziliaan afgesproken met de Franse kampioen, meldt althans het Catalaanse tv-station Betevé.

FC Barcelona zou op de hoogte zijn gebracht van het akkoord en is reeds in gesprek over een transfer. André Cury, die onderhandelingen voert voor de Spaanse kampioen en een vertrouwenspersoon is van Neymar, ontmoette de vader van de 26-jarige aanvaller vorige week in Londen om een terugkeer te bespreken.

Neymar keert het liefste terug naar Barça, maar Real Madrid wordt niet uitgesloten. De Koninklijke lijkt beter in staat om het enorme bedrag op te hoesten, al kunnen de Catalanen met Ousmane Dembélé nog een joker inzetten.

Neymar heeft nooit kunnen aarden in Parijs en wil daarom terug naar Spanje. PSG is bereid om een verlies van 22 miljoen te slikken op de Braziliaan. Dat heeft verschillende redenen: de Fransen willen geen ontevreden ster in de selectie, de grote doorbraak van Kylian Mbappé én de vrees voor UEFA-sancties vanwege het niet naleven van de FFP-regels.