'United komt uit bij verrassende speler voor aanvallende versterking'

'United komt uit bij verrassende speler voor aanvallende versterking'

26-11-2018 19:41
1

Manchester United heeft zijn interesse kenbaar gemaakt in voormalig Twente-aanvaller Marko Arnautovic. Dat zegt The Telegraph. United is op zoek naar aanvallende versterking en is daarbij uitgekomen bij de Oostenrijkse vleugelspits van West Ham United.

Volgens The Telegraph is het niet de bedoeling dat Arnautovic al in januari naar Old Trafford verhuist. In plaats daarvan 'zal United de ontwikkeling van Arnautovic de rest van dit seizoen in de gaten houden' en daarna beslissen of er daadwerkelijk geld op tafel komt voor de Oostenrijker. United zou dan een aardig bedrag moeten neertellen voor de 29-jarige Arnautovic, want de Engelse krant schrijft dat de voormalige aanvaller van FC Twente nog voor drie jaar vastligt in Londen.

West Ham, dat de vleugelaanvaller in de zomer van 2017 overnam van Stoke City, zou op de hoogte zijn van de belangstelling voor Arnautovic. De broer en zaakwaarnemer van de Oostenrijker, Danijel Arnautovic, meldde al dat de aanvaller 'bij een topteam moet spelen' en 'klaar is voor de volgende stap'. Arnautovic zelf ontkent dat hij weg wil bij The Hammers.