Niet iedereen loopt op wolkjes bij revelatie Antwerp: Ik verdien te spelen

Niet iedereen loopt op wolkjes bij revelatie Antwerp: "Ik verdien te spelen"

25-11-2018 11:00

Anderhalf jaar na de promotie lijkt Royal Antwerp FC zich al te mengen in de allerhoogste debatten in de Jupiler Pro League. Transfers van grote namen als Lior Refaelov en Dieumerci Mbokani zijn daar niet vreemd aan. Zij maakten echter ook slachtoffers.

Van enkele jongens die vorig seizoen de neus aan het venster staken, is nu immers geen sprake meer. Reda Jaadi is in dat geval. De technicus komt niet meer aan de bak bij The Great Old. "We hebben meer 'namen' dan vorig seizoen en de resultaten zijn goed. We staan sterker als team en hebben intussen bevestigd, wat niet zo evident is. Daardoor speel ik minder", legt hij zelft uit in Het Laatste Nieuws.

"Maar ik blijf werken en de tijd zal me gelijk geven", is de middenvelder toch nog ambitieus. "Ik geloof in mezelf en weet dat ik de kwaliteiten heb om deze ploeg iets bij te brengen. Als je het mij vraagt, verdien ik te spelen, maar zo lang de resultaten goed zijn, is het moeilijk om een plek in de ploeg te versieren. Maar ik laat mijn hoofd niet hangen. Ik probeer me weer in de ploeg te knokken."