Succesvolle comeback voor Vanderhaeghe: Hebben er alles aan gedaan

Succesvolle comeback voor Vanderhaeghe: "Hebben er alles aan gedaan"

24-11-2018 23:49
1

Yves Vanderhaeghe vierde zaterdag zijn comeback in onze competitie. Met Kortrijk nam hij het op tegen ex-ploeg KV Oostende. Meteen een wedstrijd die hij wist te winnen.

Een goede start dus voor Vanderhaeghe, in zijn tweede avontuur bij KVO. "We moeten heel tevreden zijn met het resultaat", reageerde hij bij Sporza. "We hebben het goed gedaan, al zijn er natuurlijk altijd nog wel wat werkpunten. We zijn blijven strijden tot op het einde. Het was tekenend voor de wedstrijd dat Kumordzi nog een bal redt in de laatste minuut."

Makkelijk was het nochtans niet voor KVK, dat enkele keren goed weg kwam. "We hebben er alles aan gedaan om dit resultaat vast te houden en dat is de verdienste van de volledige ploeg. Het was een tijdje geleden dat we gewonnen hadden en dit was wat we nodig hadden voor de toekomst", zegt hij.

De coach van Kortrijk kijkt ook al meteen vooruit. . "We willen nu weer werken aan een thuisreputatie. Kortrijk was altijd een ploeg die klaar was om ook de topploegen te ontvangen en nu moeten we eens proberen om opnieuw de punten thuis te houden."