Clement likt de wonden: Een wedstrijd waar de goden tegen je zijn

Clement likt de wonden: "Een wedstrijd waar de goden tegen je zijn"

24-11-2018 23:25
18

Geheel tegen de verwachting ging KRC Genk zaterdagavond in eigen huis onderuit tegen Cercle Brugge. Mede dankzij een uitstekende doelman Paul Nardi werd het 1-2 voor de Bruggelingen. Onverwacht, ook voor Philippe Clement.

Voor Genk was het de eerste competitienederlaag van het seizoen. "Dit was zo'n wedstrijd waarin de goden helemaal tegen je zijn. Je hoopt die nederlaag op te lopen tegen een ploeg die beter is, maar dat was vandaag niet het geval", reageerde hij bij Sporza.

"Alles zat tegen, we maakten onze kansen niet genoeg af en hun keeper speelde een geweldige wedstrijd. Maar goed, het is gebeurd en we hebben onnodig drie punten verloren. We waren niet efficiënt genoeg en hadden het geluk niet aan onze zijde", analyseerde hij.

Vrezen doet hij echter nog niet. "Toch speelden we een goede wedstrijd. Op Antwerp was ik nog boos, maar dat kon ik vandaag niet zijn. De spelers lieten hun kop nooit hangen, maar je kunt zo van die dagen hebben. Meer dan een hold-up van Cercle is dit niet", bleef hij hoopvol.