Liverpool heeft groot contractnieuws: De beste beslissing uit mijn carrière

Liverpool heeft groot contractnieuws: "De beste beslissing uit mijn carrière"

22-11-2018 22:12

Sadio Mané gaat zijn contract bij Liverpool verlengen, meldt de club donderdagavond via de officiële kanalen. De Senegalees ligt nu nog tot de zomer van 2021 vast, maar zal binnenkort tekenen voor twee extra seizoenen.

Liverpool en de zaakwaarnemers van Mané hebben al een mondeling akkoord bereikt over het openbreken van de verbintenis. Wanneer ook de laatste details tussen beide partijen zijn besproken, zal de Senegalees zijn handtekening zetten.

"Ik ben heel blij dat ik nog langer hier kan blijven", laat hij weten aan de clubsite. "Ik heb altijd al gezegd dat ik niet na zou hoeven denken, als ik de kans kreeg om langer bij Liverpool te blijven. Ik zit nu op het juiste moment bij de juiste club. En ik kan werken met de beste manager (Jürgen Klopp, red.). Dit is de beste beslissing uit mijn carrière."

Mané is bezig aan zijn derde seizoen op Anfield, nadat hij in de zomer van 2016 overkwam van Southampton. Vorig seizoen scoorde hij in de Champions League-finale van Real Madrid, maar kon hij een 3-1 nederlaag tegen De Koninklijke niet voorkomen.