Club Brugge heeft verklaring voor floptransfer: ''Stevige concurrentie''

Club Brugge heeft verklaring voor floptransfer: ''Stevige concurrentie''

Gepubliceerd: donderdag 22 november 2018 om 10:10do 22-11-2018 om 10:10

Alexander Scholz was vorig seizoen één van de grootste floptransfers van Club Brugge. Na amper een half jaar en zeven optredens trok hij naar zijn vaderland Denemarken. Scholz maakt veel indruk bij FC Midtjylland. Club Brugge weet waarom hij bij hun niet slaagde.

Midtjylland gaat na 16 speelrondes aan kop in de Deense Superliga en heeft de minst gepasseerde defensie. Met Scholz in de basis werd er zelfs nog niet verloren. "Sanneh? Die zijn we hier al lang vergeten", zegt woordvoerder Mads Hviid Jakobsen met een knipoog aan Het Nieuwsblad. 

Club Brugge is blij dat Scholz een uitstekende keuze heeft gemaakt. "Wij zijn zeer blij om te zien dat Alexander het zo goed doet. Het doet altijd plezier om ex-spelers het goed te zien doen bij hun nieuwe ploeg'', reageert Mannaert.

CEO Vincent Mannaert heeft overigens ook een verklaring waarom Scholz niet slaagde bij Blauw-Zwart. "Scholz kwam bij ons weinig aan de bak door de stevige concurrentie in de kampioenenploeg. Bovendien speelden we vorig seizoen vaak in een opstelling met drie verdedigers waaronder Rode Duivel Brandon Mechele, Benoît Poulain en Stefano Denswil'', aldus Mannaert.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws