RSCA 2.0: 'Ex-spelers Zetterberg en Arnesen worden nieuw superduo van Anderlecht'

RSCA 2.0: 'Ex-spelers Zetterberg en Arnesen worden nieuw superduo van Anderlecht'

22-11-2018 06:57
16

RSC Anderlecht staat op het punt om serieuze wijzigingen door te voegen. Eerder raakte al bekend dat Michael Verschueren zich meer zou richten op het sportieve. Ook komen er nog twee extra krachten bij, mét een paars-wit DNA.

Zo meldt Het Laatste Nieuws dat Anderlecht momenteel spreekt met ex-speler Frank Arnesen (62) en Pär Zetterberg. Het duo moet binnenkort het sportieve beleid bij Anderlecht verzorgen.

Arnesen speelde van '83 tot '85 voor Anderlecht en was is in het verleden clubmanager van onder andere PSV, Tottenham en Chelsea. Bij Anderlecht zal de Deen de sportieve rechterhand van Verschueren worden.

Zetterberg was in de wedstrijd tussen Anderlecht en Lokeren al te zien in de tribunes van Anderlecht. Niet zonder reden, zo blijkt. Coucke zou die dag een gesprek gehad hebben met Zetterberg. De Zweedse ex-speler van RSCA moet de Pavel Nedved van de Brusselaars worden. Hij krijgt een rol tussen de spelersgroep en de technische staf, een soort 'superteammanager' zoals Nedved bij Juventus of Oliver Bierhoff bij Duitsland.