'Real legt 100 miljoen euro klaar voor duo uit Premier League'

'Real legt 100 miljoen euro klaar voor duo uit Premier League'

21-11-2018 18:14
6

Real Madrid heeft zijn oog laten vallen op Christian Eriksen en Marcus Rashford. De Spaanse grootmacht denkt de twee los te kunnen weken bij respectievelijk Tottenham Hotspur en Manchester United voor een bedrag van honderd miljoen euro.

Dat meldt althans The Sun. Volgens de boulevarkrant is de nieuwe Real-trainer Santiago Solari een groot fan van Rashford. Doordat de 21-jarige Engelsman geen basisplaats heeft bij United moet 55 miljoen euro volstaan. Hij moet in Madrid voor doelpunten zorgen. Het geduld van de Koninklijke met Karim Benzema en Gareth Bale raakt namelijk op.

Voor Eriksen wil Real 45 miljoen euro uittrekken. De Deense spelmaker heeft nog maar een contract tot medio 2020, waardoor de Spurs mogelijk noodgedwongen moeten instemmen met een transfer. Het Spaanse AS spreekt van een nieuwe transferstrategie van de Champions League-winnaar. Afgelopen zomer werd Thibaut Courtois al op die manier opgepikt bij Chelsea.

Eriksen moet bij Real de opvolger worden van Luka Modric. De oud-Ajacied speelt sinds 2013 voor de Londenaren, die hem overnamen van Ajax.