Engelse pers spreekt schande: Alli en Barkley maken het te bont in luxehotel

Engelse pers spreekt schande: Alli en Barkley maken het te bont in luxehotel

21-11-2018 15:02
2

Er lijkt weer een nieuw schandaal los te barsten bij de Engelse nationale ploeg. Na afloop van de 2-1-overwinning tegen Kroatië op zaterdagavond gingen Dele Alli (Tottenham Hotspur) en Ross Barkley (Chelsea FC) hun boekje te buiten.

De twee Engelse spelers duiken op in een filmpje waarin ze aan de receptie van The May Fair, een vijfsterrenhotel in hartje Londen, het aanwezige personeel uitkafferen. Alli en Barkley zouden met enkele vrienden naar de penthouse willen gaan, maar daar gaat men aan de balie niet mee akkoord. Er onstaat een hevige woordenwisseling, waarin vooral Alli uithaalt. "Denk je dat ik deze sh*t ga aanvaarden? Wat gaan jullie voor mij doen?", roept hij.

Saillant detail: het filmpje is genomen om vijf uur 's morgens ... tijdens de nacht van zaterdag op zondag. Beide heren zijn dus duidelijk de bloemetjes gaan buitenzetten na de interlandzege tegen de Kroaten. De Engelse pers spreekt alvast schande van het voorval. Voetballers als Alli en Barkley, die miljoenen euro's per jaar verdienen, hebben een voorbeeldfunctie, luidt de teneur.