Anderlecht heeft een nieuwe international: Hoop er in maart weer bij te zijn

Anderlecht heeft een nieuwe international: "Hoop er in maart weer bij te zijn"

21-11-2018 14:50

Wales verloor dinsdag met 1-0 van Albanië. Geen ideale uitslag voor de Belgische beul op het EK, maar toch zal James Lawrence de match altijd blijven herinneren. De verdediger maakte immers zijn debuut voor de nationale ploeg van Wales.

Na de match sprak Lawrence met de BBC. "Natuurlijk is iedereen teleurgesteld met het resultaat, maar persoonlijk is het een belangrijke dag voor mij. Ik heb mijn eerste interland gespeeld. Ik heb dus een beetje een dubbele gevoel."

Via een strafschop besliste Bekim Balaj in de tweede helft de wedstrijd. "We waren aan de rust gewaarschuwd. Als we onze kansen niet afmaakten, konden we het deksel op de neus krijgen. Zij kregen een penalty en scoorden. Na deze match hebben we het nodige denkwerk."

Giggs
Pas binnen enkele maanden komen de spelers van Wales weer samen. "Ik kijk nu uit naar maart. Ik heb geen verwachtingen, maar het zou geweldig zijn weer een kans te krijgen. Bondscoach Ryan Giggs heeft me geweldig opgevangen. Hij begeleidde mij en gaf mij tips. Ik had niet meer kunnen verlangen", stelde Lawrence nog.