'Handige Raiola probeert tijdens Zlatan-gesprekken transfer te fiksen voor Tete'

'Handige Raiola probeert tijdens Zlatan-gesprekken transfer te fiksen voor Tete'

Gepubliceerd: woensdag 21 november 2018 om 08:50wo 21-11-2018 om 08:50

Spelersmakelaar Mino Raiola is naarstig aan het proberen om tijdens de onderhandelingen met AC Milan over Zlatan Ibrahimovic een transfer te regelen voor Kenny Tete, één van zijn andere cliënten. Dat meldt Tuttosport woensdag. 

Raiola is druk bezig om in overleg met Ibrahimovic, LA Galaxy en Milan een terugkeer naar San Siro te bewerkstelligen. De 37-jarige Zlatan wil graag weer aan de slag in de Serie A. Er zou zelfs al sprake zijn van een akkoord over een contract voor een halfjaar. Een aantal details moet nu nog worden afgehandeld

Tijdens de gesprekken over Ibrahimovic zou Raiola ondertussen ook de naam van Oranje-international ter tafel hebben gebracht. Tete (23) komt dit seizoen amper aan spelen toe bij zijn werkgever Olympique Lyon. De teller staat op één basisplaats in de Ligue 1 en één basisplaats in de Champions League.

Tete heeft bij L'OL een contract tot de zomer van 2021. Volgens Tuttosport heeft Raiola aan Milan laten weten dat de vleugelverdediger voor een spotprijsje is op te halen in Frankrijk. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws