Het netwerk van Veljkovic: zij riskeren genoemd te worden in zaak Propere Handen

Het netwerk van Veljkovic: zij riskeren genoemd te worden in zaak Propere Handen

Gepubliceerd: woensdag 21 november 2018 om 07:30wo 21-11-2018 om 07:30

Kris Luyckx, de advocaat van Dejan Veljkovic, verklaarde dinsdagavond bij Terzake dat er heel wat nieuwe namen zullen opduiken in de zaak Propere Handen. Maar wie moet er allemaal vrezen? Het Nieuwsblad legde het netwerk van de Serviër bloot.

Eerst en vooral vertegenwoordigt Veljkovic natuurlijk tal van (ex-)spelers. De meest klinkende namen zijn Bosko Balaban, Milan Jovanovic, Mateja Kezman, Mats Rits, Sofiane Hanni, Jordan Lukaku, Milos Maric en Hamdi Harbaoui.

Ook heeft de Serviër heel wat trainers onder zijn hoede. Zo zitten of zaten onder meer Peter Maes, Ivan Leko – beiden al even opgepakt - in de portefeuille van Veljkovic. Maar ook Besnik Hasi, Georges Leekens, Yannick Ferrera, Aleksandar Jankovic en Jugoslav Lazic vallen onder zijn hoede.

Banden met clubs
Daarnaast werkt de makelaar ook samen met verschillende clubs, met de ene al meer dan de andere. Zo was Veljkovic bij Sporting Lokeren en KV Mechelen kind aan huis, maar ook bij Waasland-Beveren, KV Kortrijk, Standard én zelfs Club Brugge en RSC Anderlecht was hij een graag geziene gast.

Afwachten wie van hen allemaal boter op het hoofd heeft. De komende weken zal duidelijk worden wie Veljkovic allemaal vernoemd.

Lees ookGaan clubs en spelers Veljkovic achterna? "Spijtoptant krijgt de minimumstraf"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws