Broos opgetogen: 'De Sutter kan KVO misschien mooie diensten bewijzen'

Broos opgetogen: 'De Sutter kan KVO misschien mooie diensten bewijzen'

20-11-2018 23:21
2

Tom De Sutter krijgt een nieuwe (en laatste?) kans in de Jupiler Pro League. De 33-jarige spits moet zich zien te bewijzen op de training van KV Oostende. Hugo Broos juicht zijn komst toe.

De clubloze De Sutter krijgt zoals eerder aangegeven nog een nieuwe kans bij KVO. De kustploeg ziet het als een zet zonder risico en hoopt met De Sutter toch nog een doelpuntenmaker gevonden te hebben. "De Sutter kan KVO misschien nog mooie diensten bewijzen", zegt technisch directeur Hugo Broos bij Sporza.

Hij gelooft dat De Sutter zeker nog iets te bieden heeft. "Als Tom weer wedstrijdfit zou zijn met Nieuwjaar kunnen we praten over een contract, en dan kan hij KVO misschien nog mooie diensten bewijzen. Het zou jammer zijn dat een speler met de ervaring en kwaliteiten van De Sutter op zijn 33ste afscheid moet nemen van het profvoetbal."

Ook De Sutter is opgetogen met de deal. "Dit kan een uitstekend win-win verhaal worden. Ik ben bijzonder blij dat Hugo Broos en Gert Verheyen me de gelegenheid bieden om weer op niveau te komen."