JPL-voorzitter blij met 'spijtoptant Veljkovic': 'Waarheid aan het licht komen'

JPL-voorzitter blij met 'spijtoptant Veljkovic': 'Waarheid aan het licht komen'

20-11-2018 20:32
3

Dat Dejan Veljkovic door het gerecht als spijtoptant zal worden ingezet werd heel positief onthaald door een pak mensen. Er worden nu nog meer onthullingen verwacht. Daar kan Kortrijk-voorzitter Josep Allijns alleen maar tevreden over zijn.

Er worden nog heel wat onthullingen verwacht. Ook Allijns verwacht toch iets van Veljkovic. "Het is moeilijk in te schatten wat hiervan de gevolgen zullen zijn", zegt hij bij Sporza.

Voor zijn eigen club vreest hij alleszins niet. "Ik kan alleen maar voor mezelf en mijn club spreken als ik zeg dat wíj nu niet plots klamme handjes krijgen. We hebben immers weinig met Veljkovic gewerkt."

"Maar ik vind het goed dat Veljkovic nu zal spreken. De waarheid mag aan het licht komen en dit lijkt de enige mogelijkheid om klare wijn te schenken.

Matchfixing
De affaire rond matchfixing lijkt helemaal opgeklaard te gaan worden. Dat hoopt Allijns toch. "Want dat vind ik het ergste van allemaal. Dat ondermijnt de geloofwaardigheid van het voetbal volledig. Ik heb dan ook totaal geen compassie met bestuurders die zich hieraan schuldig maken", zegt hij.